+387 61 264 684

Diskretna dostava

ALVITA – dostojanstveno rješenje za sramotnu bolest

Prema statistikama, hemoroidi predstavljaju prijetnju većinom trudnicama i porodiljama (zbog tereta koji se nosi tokom trudnoće i samog porođaja), ljudima koji pate od hroničnog zatvora i često dižu teško (uključujući i dizače tegova).

Glavni simptomi hemoroida uključuju svrab i probadanje oko anusa i bolno pražnjenje crijeva. Kako bolest napreduje, bol se može osjetiti i tokom hodanja i sjedenja, a često je primjetno i krvarenje.

Pacijenti koji mi se jave obično već znaju ponešto o tome kako da se liječe. A moramo li spomenuti koliko je to djelotvorno kada pacijenti vjeruju skoro svemu što vide na reklamama? Važno je da se o ovom osjetljivom problemu razgovara detaljno kao i o savremenim metodama koje pomažu u liječenju ove bolesti.

Liječenje hemoroida je kompleksan proces. Uveliko zavisi od komplikovane prirode ove bolesti i njenog trajanja. Među konzervativnim načinima liječenja ćete obično naći restriktivne dijete u kombinaciji s upotrebom tableta protiv upale i bolova. U većini ozbiljnih slučajeva, može doći čak i do operacije. Moje iskustvo kaže da ove metode ne mogu potpuno izliječiti ovu bolest.

Srećom, otkrića moderne medicinske nauke uzimaju u obzir aktivan životni stil kakav većina nas vodi. Najnovije otkriće stručnjaka na polju liječenja hemoroida donijelo je pravi spas pacijentima, a to su Alvita proizvodi za hemoroide. Ovi preparati pomažu kod održavanja zdravlja krvnih sudova, ima protuupalni efekat i obnavlja oštećenu kožu (sićušne pukotine i rane na osjetljivoj površini kože).

Ako se redovno koriste, Alvita proizvodi pojačavaju efekat tradicionalnih načina liječenja. Ako koristite Alvita proizvode u ranoj fazi bolesti, možete značajno smanjiti razvoj komplikacija i brzo napredovanje bolesti.

Fantastična efikasnost Alvita proizvoda postoji zbog izuzetne kombinacije organskih sastojaka koji su dio ovih preparata.

Zahvaljujući efikasnim sastojcima, Alvita preparati su pomogli mnogim pacijentima na prirodan način. Imena ispod smo promijenili da bismo sačuvali povjerljivost između doktora i pacijenta.

Sanela- majka troje djece. Simptomi hemoroida pojavili su se nakon rođenja drugog djeteta. Alvita kapi je koristila kao dodatnu terapiju. Sanela se strogo pridržavala uputstava i koristila je kapi jedan mjesec. Nakon pregleda pri kraju terapije, mogle su da se primijete sljedeće promjene: smanjena je veličina hemoroidalnih čvorova i natečenost. Pacijentica je primijetila da je pražnjenje crijeva manje bolno i da nema krvarenja. Njenim riječima, više nije osjećala nelagodu i kvalitet života joj se značajno popravio.

Želim vam ilustrirati snagu ovih preparata i na priči 24-godišnjeg Munira. Ovaj mladić se protiv hemoroida borio od 17. godine i bolest se pogoršala nakon što je prešao na dizanje sve većih tegova. Koristio je Avita gel i trudio se da popravi svoju ihranu. Nedugo nakon toga, pacijent je prestao koristiti čepiće i samo je koristio Alvita gel. Munir je osjetio poboljšanje za 10 dana od početka upotrebe Alvita gela – bol je nestala, a pražnjenje crijeva je lakše i bezbolno. Trenutno Munir koristi Alvita gel u preventivne svrhe.

Mnogobrojni primjeri dokazuju efikasnost kapsula Alvita preparata na osnovu njihovog iskustva.  Sigurni sastav ovih preparata savršeno dopunjava osnovne metode liječenja hemoroida. Štaviše, ovi preparati mogu se koristiti za prevenciju bolesti.

Kako liječiti vanjske hemoroide

Vanjski hemoroidi su vidljivi izvana i obično se pojavljuju kao natečeni čvorovi oko anusa. Oni se mogu pojaviti kao posljedica povećanog pritiska na anus, što

Alvita d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni distributer za sve Alvita proizvode u Adriatic regiji!

Obavještavamo Vas da je Alvita d.o.o. Sarajevo ekskluzivni distributer Alvita proizvoda njemačke kompanije Alvita Pharma GmbH Berlin za Adriatic regiju. 
Dostava na kućnu adresu je trenutno dostupna samo u Bosni i Hercegovini.
Dostava na kućnu adresu za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju kreće od 01.01.2023. godine.