+387 61 264 684

Diskretna dostava

Alvita Hemotüm biljni eliksir

Eliksir za ublažavanje problema sa hemoroidima

Moćni prirodni eliksir za hemoroide od ljekovitog bilja koje po tradicionalnoj medicini zaustavlja krvarenje i jača vene. ALVITA biljni eliksir za hemoroide su dodatak ishrani koji se koristi kod krvarenja hemoroida i uvećanih šuljeva.
ALVITA biljni eliksir za hemoroide su dodatak ishrani na bazi ljekovitog bilja koje se tradicionalno koristilo za uvećane hemoroide i šuljeve koje krvare. ALVITA biljni eliksir sadrži etanoine otopine ljekovitog bilja koje ga čine sveobuhvatnim tretmanom za hemoroide.

Moćni prirodni eliksir za hemoroide od ljekovitog bilja koje po tradicionalnoj medicini zaustavlja krvarenje i jača vene. ALVITA biljni eliksir za hemoroide su dodatak ishrani koji se koristi kod krvarenja hemoroida i uvećanih šuljeva.

ALVITA biljni eliksir za hemoroide su dodatak ishrani na bazi ljekovitog bilja koje se tradicionalno koristilo za uvećane hemoroide i šuljeve koje krvare. ALVITA biljni eliksir sadrži etanoine otopine ljekovitog bilja koje ga čine sveobuhvatnim tretmanom za hemoroide.

Karakteriste Alvita Hemotüm biljnog eliksira

ALVITA biljni eliksir su moćne kapi koje smanjuju uvećane hemoroide i sprječavaju
krvarenje iz hemoroida. ALVITA biljni eliksir za hemoroide je namjenjena za rješavanje akutnih stanja i
najtipičnijih hemoroidalnih simptoma bolesti prirodnim putem.

Rješenje za čiju snagu Vam je zadužen ALVITA laboratorij

Ovaj moćni lijek sadrži sastojke za ublažavanje boli i neugodnost izazvanu hemoroidima kombinirajući lijekove i biljne ekstrakte u jednoj mješavini koju smo razvili u savremenoj ALVITA laboratoriji.

Razvijen od strane proktologa

ALVITA biljeni eliksir kombinuje snažne ljekovite aktivne sastojke u formuli razvijenoj od strane proktologa koja je dokazana i rafinirana tokom godina da smiruje i liječi problematične hemoroide.

Maksimalna snaga za ublažavanje bola

Ovaj lijek je napravljen od etanoine otopine rusomače, ljekovite biljke koja dokazano zaustavlja krvarenje i kantariona koji ima antiupalna svojstva. ALVITA biljni eliksir uz maksimalnu snagu djeluje iznutra, zaustavlja krvaranje, ima antiupalna svojstva te potpomaže cirkulaciju.

Djeluje protuupalno

Hemoroidi su po definiciji upaljeni krvni sudovi. Ovaj biljni eliksir sadrži etanoinu otopinu kantariona koji djeluje protuupalno te u smanjuje početni otok i ubrzano proces zacjeljivanja oštećene hemoroidne kože. Što brže ukrotite oticanje, manje trajne štete možete nanijeti svojoj koži u obliku kožnih ožiljaka.

Prirodni sastojci

Naša formula maksimalne snage sadrži prirodne protuupalne i antiseptičke sastojke, kao što je kantarion i rusovača koji se koriste za liječenje mnogih bolesti vezanih za upale, krvarenja, bolesti vena i cirkulaciju. Također koristimo neven koji pruža biljnu podršku za ublažavanje upalnih procesa na koži i za zarastanje rana izazvanih hemoroidima.

Ultra higijenski

Sva proizvodnja naših preparata se proizvodi u Alvita Pharma GmbH Berlin sa rigoroznim standardima kontrole kvaliteta kako bi se osiguralo da svaki biljni eliksir koju koristite sadrži našu čistu, higijensku formulu.

Dizajnirano s Vama na umu

Formula za ALVITA gel pažljivo je izrađena kroz višegodišnji proces usavršavanja. Alvita Pharma GmbH Berlin stvorila je biljni eliksir za hemoroide kako bi mogli u jednom proizvodu imati jedinstveno rješenje.

Iscjeljenje i olakšanje

Aktivni sastojci u ALVITA biljnom eliksiru za hemoroide liječe mnoga anorektalna stanja. Svaki prirodni sastojak je pažljivo odabran kako bi donio olakšanje i iscjeljenje.

Proizvedeno u Njemačkoj

Naš biljni eliksir je proizveden u Njemačkoj sa rigoroznim sistemima kontrole kvaliteta.

Prednosti ALVITA biljnog eliksira za hemoroide

ALVITA biljni eliksir koristi ljekovite biljke rusovaču i kantarion koje djeluju protuupalno i zaustavljaju
krvarenje i smanjuju uvečane vene te potpomaže zacjeljivanje kože nakon što se otok smanji i krvarenje
zaustavi.

Certifikati kvalitete

Kvalitet naših proizvoda potvrđen je od strane najvećih akreditacijskih kuća u Njemačkoj

Sastojci u Alvita biljnom eliksiru za hemoroide

Vrijeme je da ostavite bol iza sebe

ALVITA biljni eliksir olakšava liječenje hemoroida. Preuzmi kontrolu nad svojim hemoroidima sada uz naš
ALVITA biljni eliksir za hemoroide stručno formuliran za snažno liječenje i trenutno olakšanje. Naručite
odmah najbolji tretman za hemoroide u slobodnoj prodaji!

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika Alvita proizvoda preuzeta sa globalne web stranice za recenzije proizvoda TrustPilot.

Šta su hemoroidi?

Hemoroidi su natečeni krvni sudovi u i oko vaše analne šupljine. Ovaj dio tijela je podložan ovoj vrsti upale zbog jedinstvenog pritiska koji se na njega vrši kroz aktivnosti poput sjedenja, naprezanja na toaletu i trudnoće, između ostalih uzroka.

 

Krvni sudovi i meko tkivo koji čine anorektalnu regiju su posebno osjetljivi i vjeruje se da su bili korisni u pražnjenju crijeva kod drevnih ljudi, ali se prema najnovijim istraživanjima sada smatraju tragičnima. 

Sami “hemoroidi” su zapravo prisutni u tijelu sve vrijeme i normalan su dio ljudske anatomije, ali postaju problem kada su natečeni i upaljeni. Međutim, kada većina ljudi govori o hemoroidima, misli se na simptomatske hemoroide. 

Simptomatski hemoroidi su obično bolni, svrbežni i općenito neugodni, zbog čega oni kod kojih se razbuktaju izbjegavaju normalne aktivnosti kao što su sjedenje, vježbanje, pa čak i korištenje toaleta iz straha da će uzrokovati još više boli. 

Međutim, liječenje hemoroida je prilično jednostavno. ALVITA gel i neke jednostavne promjene u načinu života mogu vas u tren oka vratiti svojoj rutini. 

Naruči Alvita Hemotüm biljni eliksir za hemoroide

ALVITA biljni eliksir za hemoroide su dodatak ishrani na bazi ljekovitog bilja koje se tradicionalno koristilo za uvećane hemoroide i šuljeve koje krvare. ALVITA biljni eliksir sadrži etanoine otopine ljekovitog bilja koje ga čine sveobuhvatnim tretmanom za hemoroide.

Kako bi zaštitili Vašu privatnost preporučujemo da adresu upišete bez broja (bb).

Paket sadrži:
Hemotüm biljni eliksir za hemoride 30ml
Uputstvo za korištenje.

Dostava
Diskretna dostava na kućnu adresu ili preuzmite lično u najbližoj poslovnici pošte. Cijena dostave 6KM.

Plaćanje Plaćanje se vrši pouzećem.
Alvita d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni distributer za sve Alvita proizvode u Adriatic regiji!

Obavještavamo Vas da je Alvita d.o.o. Sarajevo ekskluzivni distributer Alvita proizvoda njemačke kompanije Alvita Pharma GmbH Berlin za Adriatic regiju. 
Dostava na kućnu adresu je trenutno dostupna samo u Bosni i Hercegovini.
Dostava na kućnu adresu za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju kreće od 01.01.2023. godine.