+387 61 264 684

Diskretna dostava

Alvita Hemotüm gel

Gel za ublažavanje problema sa hemoroidima

Dobijte trenutno ublažavanje boli i ciljano zacjeljivanje uz pomoć ALVITA gela za hemoroide, dizajniran za brzo ublažavanje svraba, peckanja i oticanja uz mješavinu prirodnih i ljekovitih sastojaka koju je razvila njemačka firma Alvita Pharma GmbH Berlin.  
ALVITA gel za hemoroide sadrži Hamamelis virginiana i Bioflavonoidi citrusov u formuli koja ublažava i liječi. Potaknut je prirodnim biljem i biljnim sastojcima, što ga čini najsveobuhvatnijim tretmanom hemoroida koji je dostupan bilo gdje.

Dobijte trenutno ublažavanje boli i ciljano zacjeljivanje uz pomoć ALVITA gela za hemoroide, dizajniran za brzo ublažavanje svraba, peckanja i oticanja uz mješavinu prirodnih i ljekovitih sastojaka koju je razvila njemačka firma Alvita Pharma GmbH Berlin.  

ALVITA gel za hemoroide sadrži Hamamelis virginiana i Bioflavonoidi citrusov u formuli koja ublažava i liječi. Potaknut je prirodnim biljem i biljnim sastojcima, što ga čini najsveobuhvatnijim tretmanom hemoroida koji je dostupan bilo gdje.

Karakteriste Alvita Hemotüm gela za hemoroide

Vaši problemi s hemoroidima postati će stvar prošlosti. Alvita Hemotüm gel za hemoroide je jedinstvena formula koja je razvijana 20 godina u našoj fabrici u Berlinu te koja trenutno olakšava upalu te istovremeno djeluje preventivno. Promijeniti će vaš život i pomoći vam riješiti se hemoroida zauvijek.

Rješenje za čiju snagu Vam je zadužen ALVITA laboratorij

Ovaj moćni lijek sadrži sastojke za ublažavanje boli i neugodnosti izazvanu hemoroidima kombinirajući lijekove i biljne ekstrakte u jednoj mješavini koju smo razvili u savremenoj ALVITA laboratoriji.

Razvijen od strane proktologa

ALVITA gel kombinuje snažne ljekovite aktivne sastojke u formuli razvijenoj od strane proktologa koja je dokazana i rafinirana tijekom 10 godina da smiruje i liječi problematične hemoroide.

Maksimalna snaga za ublažavanje bola

Ovaj lijek je napravljen od snažnog đumbira, koji u kombinaciji sa borovnicom pospješuje još snažnijoj učinkovitosti gela.

Djeluje protuupalno

Hemoroidi su po definiciji upaljeni krvni sudovi. Ovaj lijek je napravljen sa snažnim protuupalnim svojstvima kako bi se smanjio početni otok i ubrzao proces zacjeljivanja oštećene kože. Što brže smirite oticanje, manje trajne štete možete nanijeti svojoj koži u obliku kožnih ožiljaka.

Prirodni sastojci

Naša formula maksimalne snage sadrži prirodne protuupalne i antiseptičke sastojke, kao što je neven, cvjetna žuta i narančasta biljka porijeklom iz Azije i južne Europe koja se stoljećima koristi kao dodatak za liječenje mnogih uobičajenih kožnih oboljenja. Također koristimo divlji kesten, aloe veru, kamilicu, ginseng i Centella Asiatica da pružimo biljnu podršku dok se koža i krvni sudovi oporavljaju od izbijanja hemoroida.

Ultra higijenski

Sva proizvodnja naših preparata se proizvodi u Alvita Pharma GmbH Berlin sa rigoroznim standardima kontrole kvaliteta kako bi se osiguralo da svaki gel koju koristite sadrži našu čistu, higijensku formulu. Alvita gel za razliku da od ostalih preparata je upakovan u higijensku pumpicu koja sprječava kontaminaciju gela prilikom aplikacije.

Dizajnirano s Vama na umu

Formula za ALVITA gel pažljivo je izrađena kroz višegodišnji proces usavršavanja. Alvita Pharma GmbH Berlin stvorila je gel za hemoroide kako bi mogli u jednom proizvodu imati jedinstveno rješenje.

Bez mirisa i boje

ALVITA gel ne uključuje umjetne mirise, boje ili dodatke. Sama formula napravljena je po vrhunskim standardima.

Proizvedeno u Njemačkoj

Naš gel je proizveden u Njemačkoj sa rigoroznim sistemima kontrole kvaliteta.

Prednosti Alvita Hemotüm gela za hemoroide

Alvita Hemotüm gel za hemoroide je namjenjen za vanjsko djelovanje. Nudi neposredan, direktan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području. Rehidrira kožu, hladi, vlaži, smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja. 

Certifikati kvalitete

Kvalitet naših proizvoda potvrđen je od strane najvećih akreditacijskih kuća u Njemačkoj

Sastojci u Alvita Hemotüm gelu za hemoroide

Vrijeme je da ostavite bol iza sebe

ALVITA gel olakšava liječenje hemoroida. Preuzmi kontrolu nad svojim hemoroidima sada uz naš ALVITA gel za hemoroide  stručno formuliran za snažno liječenje i trenutno olakšanje. Naručite odmah najbolji tretman za hemoroide u slobodnoj prodaji! 

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika Alvita proizvoda preuzeta sa globalne web stranice za recenzije proizvoda TrustPilot.

Šta su hemoroidi?

Hemoroidi su natečeni krvni sudovi u i oko vaše analne šupljine. Ovaj dio tijela je podložan ovoj vrsti upale zbog jedinstvenog pritiska koji se na njega vrši kroz aktivnosti poput sjedenja, naprezanja na toaletu i trudnoće, između ostalih uzroka.

 

Krvni sudovi i meko tkivo koji čine anorektalnu regiju su posebno osjetljivi i vjeruje se da su bili korisni u pražnjenju crijeva kod drevnih ljudi, ali se prema najnovijim istraživanjima sada smatraju tragičnima. 

Sami “hemoroidi” su zapravo prisutni u tijelu sve vrijeme i normalan su dio ljudske anatomije, ali postaju problem kada su natečeni i upaljeni. Međutim, kada većina ljudi govori o hemoroidima, misli se na simptomatske hemoroide. 

Simptomatski hemoroidi su obično bolni, svrbežni i općenito neugodni, zbog čega oni kod kojih se razbuktaju izbjegavaju normalne aktivnosti kao što su sjedenje, vježbanje, pa čak i korištenje toaleta iz straha da će uzrokovati još više boli. 

Međutim, liječenje hemoroida je prilično jednostavno. ALVITA gel i neke jednostavne promjene u načinu života mogu vas u tren oka vratiti svojoj rutini. 

Naruči Alvita Hemotüm gel za hemoroide

Alvita Hemotüm gel za hemoroide je visoko kvalitetan prirodni proizvod njemačke firme Alvita Pharma GmbH Berlin. Alvita Hemotüm gel za hemoroide je prirodan proizvod koji se temelji na godinama istraživanja u prevenciji i liječenju problema vezanih uz rektalno područje.

Kako bi zaštitili Vašu privatnost preporučujemo da adresu upišete bez broja (bb).

Paket sadrži:
Hemotüm gel za hemoride 45ml
Uputstvo za korištenje.

Dostava
Diskretna dostava na kućnu adresu ili preuzmite lično u najbližoj poslovnici pošte. Cijena dostave 6KM.

Plaćanje Plaćanje se vrši pouzećem.
Alvita d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni distributer za sve Alvita proizvode u Adriatic regiji!

Obavještavamo Vas da je Alvita d.o.o. Sarajevo ekskluzivni distributer Alvita proizvoda njemačke kompanije Alvita Pharma GmbH Berlin za Adriatic regiju. 
Dostava na kućnu adresu je trenutno dostupna samo u Bosni i Hercegovini.
Dostava na kućnu adresu za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju kreće od 01.01.2023. godine.