+387 61 264 684

Diskretna dostava

Alvita Hemotüm set

Set za ublažavanje problema sa hemoroidima

ALVITA Hematum set za hemoroide sadrži ALVITA gel i biljni eliksir za hemoroide i predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna terapija za hemoroide.
ALVITA Hematum set je skup dva vrhunska preparata za prirodno  liječenje hemoroida  koju je razvila njemačka firma Alvita Pharma GmbH Berlin. ALVITA Hematum set je terapija za brzo ublažavanje krvarenja, svraba, peckanja i oticanja uz mješavinu prirodnih i ljekovitih sastojaka.

ALVITA Hematum set za hemoroide sadrži ALVITA gel i biljni eliksir za hemoroide i predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna terapija za hemoroide.

ALVITA Hematum set je skup dva vrhunska preparata za prirodno  liječenje hemoroida  koju je razvila njemačka firma Alvita Pharma GmbH Berlin. ALVITA Hematum set je terapija za brzo ublažavanje krvarenja, svraba, peckanja i oticanja uz mješavinu prirodnih i ljekovitih sastojaka.

Karakteristike Alvita Hemotüm seta za hemoroide

ALVITA Hemotüm set za hemoroide sadrži prirodne sastojke u formuli koja ublažava i liječi, što ga čini
najsveobuhvatnijim tretmanom unutrašnjih i vanjskih hemoroida koji je dostupan bilo gdje.

Rješenje za čiju snagu Vam je zadužen ALVITA laboratorij.

Ovaj moćni lijek sadrži sastojke za ublažavanje boli i neugodnost izazvanu hemoroidima (unutrašnjim i vanjskim) kombinirajući lijekove i biljne ekstrakte u jednoj mješavini koju smo razvili u savremenoj ALVITA laboratoriji.

Razvijen od strane proktologa

ALVITA Hematum set kombinuje snažne ljekovite aktivne sastojke u formuli razvijenoj od strane proktologa koja je dokazana i rafinirana tokom 10 godina da smiruje i liječi problematične hemoroide.

Maksimalna snaga za ublažavanje bola

ALVITA Hematum set je skup moćnih prirodnih preparate za brzo ublažavanje krvarenja, svraba, peckanja i oticanja uz mješavinu prirodnih i ljekovitih sastojaka. ALVITA biljni eliksir uz maksimalnu snagu djeluje iznutra, zaustavlja krvaranje, ima antiupalna svojstva te potpomaže cirkulaciju dok ALVITA gel sadrži protuupalne i antiseptičke sastojke koji smanjuju početni otok i ubrzava proces oštečene hemoroidne kože.

Djeluje protuupalno

Hemoroidi su po definiciji upaljeni krvni sudovi. Ovaj lijek je napravljen sa snažnim protuupalnim svojstvima kako bi se smanjio početni otok i ubrzao proces zacjeljivanja oštećene hemoroidne kože. Što brže ukrotite oticanje, manje trajne štete možete nanijeti svojoj koži u obliku kožnih ožiljaka.

Prirodni sastojci

Naša formula maksimalne snage sadrži prirodne sastojke, koji djeluju iznutra i izvana. Kada nastane upala hemoroida i bola zbog tromboze hemoroida, ALVITA biljni eliksir i gel zajedno kao terapija za hemoroide brzo pomažu da se otok hemoroida smanji i da se umiri bol. Biljni eliksir i gel su odlična preventiva i terapija da Vam se ne desi upala hemoroida.

Ultra higijenski

Sva proizvodnja naših preparata se proizvodi u Alvita Pharma GmbH Berlin sa rigoroznim standardima kontrole kvaliteta kako bi se osiguralo da svaki ALVITA preparat koji koristite sadrži našu čistu, higijensku formulu.

Dizajnirano s Vama na umu

Formula za ALVITA gel pažljivo je izrađena kroz višegodišnji proces usavršavanja. Alvita Pharma GmbH Berlin stvorila je ALVITA Hematum set za hemoroide kako bi mogali u jednom proizvodu imati jedinstveno rješenje.

Olakšanje i iscjeljenje

Aktivni sastojci u ALVITA Hemautm setu za hemoroide lječe mnoga anorektalna stanja. Svaki prirodni sastojak je pažljivo odabran kako bi donio olakšanje i iscjeljenje.

Proizvedeno u Njemačkoj

ALVITA Hematum set je proizveden u Njemačkoj sa rigoroznim sistemima kontrole kvaliteta.

Prednosti Alvita Hemotüm seta za hemoroide

Alvita Hemotüm set za hemoroide je namjenjen za ublažavanje simptoma unutrašnjih i vanjskih hemorodia. Nudi neposredan, direktan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području.  Smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja. 

Certifikati kvalitete

Kvalitet naših proizvoda potvrđen je od strane najvećih akreditacijskih kuća u Njemačkoj

Sastojci u Alvita Hemotüm gelu za hemoroide

Vrijeme je da ostavite bol iza sebe

ALVITA gel olakšava liječenje hemoroida. Preuzmi kontrolu nad svojim hemoroidima sada uz naš ALVITA gel za hemoroide  stručno formuliran za snažno liječenje i trenutno olakšanje. Naručite odmah najbolji tretman za hemoroide u slobodnoj prodaji! 

Sastojci u Alvita Hemotüm biljnom eliksiru za hemoroide​

Garantujemo da ćete biti zadovoljni

Kupci obožavaju ALVITA preparate za hemoroide jer su ispunili Vaša očekivanja da će Vam pomoći da
otklonite bol.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika Alvita proizvoda preuzeta sa globalne web stranice za recenzije proizvoda TrustPilot.

Šta su hemoroidi?

Hemoroidi su natečeni krvni sudovi u i oko vaše analne šupljine. Ovaj dio tijela je podložan ovoj vrsti upale zbog jedinstvenog pritiska koji se na njega vrši kroz aktivnosti poput sjedenja, naprezanja na toaletu i trudnoće, između ostalih uzroka.

 

Krvni sudovi i meko tkivo koji čine anorektalnu regiju su posebno osjetljivi i vjeruje se da su bili korisni u pražnjenju crijeva kod drevnih ljudi, ali se prema najnovijim istraživanjima sada smatraju tragičnima. 

Sami “hemoroidi” su zapravo prisutni u tijelu sve vrijeme i normalan su dio ljudske anatomije, ali postaju problem kada su natečeni i upaljeni. Međutim, kada većina ljudi govori o hemoroidima, misli se na simptomatske hemoroide. 

Simptomatski hemoroidi su obično bolni, svrbežni i općenito neugodni, zbog čega oni kod kojih se razbuktaju izbjegavaju normalne aktivnosti kao što su sjedenje, vježbanje, pa čak i korištenje toaleta iz straha da će uzrokovati još više boli. 

Međutim, liječenje hemoroida je prilično jednostavno. ALVITA gel i neke jednostavne promjene u načinu života mogu vas u tren oka vratiti svojoj rutini. 

Naruči Alvita Hemotüm set za hemoroide

Alvita Hemotüm set za hemoroide je visoko kvalitetan prirodni set  proizvoda njemačke firme Alvita Pharma GmbH Berlin. Alvita Hemotüm set za hemoroide je prirodan proizvod koji se temelji na godinama istraživanja u prevenciji i liječenju problema vezanih uz rektalno područje.

Kako bi zaštitili Vašu privatnost preporučujemo da adresu upišete bez broja (bb).

Paket sadrži:
Hemotüm gel za hemoride 45ml

Hemotüm biljni eliksir 30ml

Uputstvo za korištenje.

Dostava
Diskretna dostava na kućnu adresu ili preuzmite lično u najbližoj poslovnici pošte. Cijena dostave 6KM.

Plaćanje Plaćanje se vrši pouzećem.
Alvita d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni distributer za sve Alvita proizvode u Adriatic regiji!

Obavještavamo Vas da je Alvita d.o.o. Sarajevo ekskluzivni distributer Alvita proizvoda njemačke kompanije Alvita Pharma GmbH Berlin za Adriatic regiju. 
Dostava na kućnu adresu je trenutno dostupna samo u Bosni i Hercegovini.
Dostava na kućnu adresu za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju kreće od 01.01.2023. godine.