+387 61 264 684

Diskretna dostava

Alvita - obilježena kvalitetom

Alvita je specijalizovan za proizvodnju aktivnih sastojaka i medicinskih proizvoda biološkog porijekla. Usmjeravajući naše aktivnosti na ovu tržišnu nišu u farmaceutskoj industriji, uspješno smo se pozicionirali na međunarodnom planu.

Imamo znanje i tehnologiju potrebnu za razvoj novih aktivnih sastojaka, njihovu ekstrakciju i proizvodnju gotovih lijekova od njih. Sa našim održivim upravljanjem kvalitetom, pouzdano osiguravamo visok nivo performansi koji naši kupci očekuju od nas.

"Naši kupci dobijaju zagarantovan kvalitet!"

Dr. Hans Tonne

Direktor

Vlastita proizvodnja

Najnovija tehnologija

Proizvodeno u Njemačkoj

Odobreno od FDA

600 zaposlenih

Naši zaposlenici i njihova visoka kvalifikacija pokrivaju sve osnovne kompetencije našeg poslovanja te stoga ne zavisimo o vanjskim resursima.

Alvita Pharma posebno promoviše mlade talente kako bi osigurali konstantno visok nivo kvalifikacija. 2018. godine Alvita Pharma je dobila nagradu od strane Industrijske i trgovinske komore Berlina kao ‘Najbolja kompanija za obuku’. 

Alvita d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni distributer za sve Alvita proizvode u Adriatic regiji!

Obavještavamo Vas da je Alvita d.o.o. Sarajevo ekskluzivni distributer Alvita proizvoda njemačke kompanije Alvita Pharma GmbH Berlin za Adriatic regiju. 
Dostava na kućnu adresu je trenutno dostupna samo u Bosni i Hercegovini.
Dostava na kućnu adresu za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju kreće od 01.01.2023. godine.